Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Despre Noi

  • Povestea noastră

   Suntem o societate din domeniul importului si comercializarii pieselor, accesoriilor, acumulatorilor si vopselurilor auto inființată în anul 1993, fiind printre primele societati infiintate din acest segment. In tot acest timp am acumulat o vasta experienta in acest domeniu, pe care acum, o putem pune la dispozitia dvs. 


  • Ce iti oferim 

   Societatea noastra ofera posibilitatea de a va crea vopseaua la culoarea masinii dumneavoastra. Nu ramane decat sa ne trasmiteti codul de culoare sau datele masinii si noi va pregatim nuanta potrivita masinii dvs sub forma de creion corector vopsea auto, spray vopsea auto  preparat dupa codul de culoare sau vopsea auto pentru pistol preparata dupa codul de culoare al masinii dvs. Ne formulăm culorile și substanțele chimice în procesul de amestecare de ultimă tehnologie pentru a garanta acuratețea culorilor și calitatea originală din fabrică. Culorile vor fi identice cu solicitarile dvs. Prepararea vopselurilor se face exclusiv de catre societatea noastra, timpul de fabricare fiind doar de cateva minute.


  • Iti venim oriunde in ajutor

   Impreuna cu GLS Courier avem scopul de a face ca produsele comandate de la noi sa ajunga in cel mai scurt timp la dvs oriunde in tara. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti produsele ajung la dvs in aproximativ 24-48h.


   Deasemenea, ne puteti si vizita la magazinul nostru situat in Splaiul Unirii, Nr 450, Târg Autovit, Sector 4, Bucuresti, standurile C6-C7-C8-C9. 

Accesati linkul de mai jos de pe telefon, se deschide aplicatia Google Maps si va aduce direct la noi.

https://goo.gl/maps/ra46oVGNjoS3LGXeA


  • Program :

Luni - Vineri  : 08.30 - 18.00

Sambata       : 08.30 - 15.00

Duminica      : INCHIS