Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Transport si Plata

Cum se livreaza?

  •  Ridicare personala din showroom-ul din Bucuresti


 Produsele vizualizate pe site-ul nostru se pot achizitiona si ridica si din magazinul nostru fizic, situat in Bucuresti, Splaiul Unirii 450, Complex Autovit, stand C6-C7-C8-C9. In acest caz, va rugam specificati in sectiunea '' Comentarii Comanda ''  -  '' Ridicare personala'' . Pentru a simplifica gasirea punctului nostru de lucru, puteti accesa link-ul de mai jos folosind aplicatia Google Maps direct de pe telefonul mobil: Click Navigati catre noi folosind Google Maps 


 Toate produsele se pot ridica de la magazinul nostru, de luni pana vineri intre orele 08:30 si 18:00, dupa ce ai primit confirmarea de la unul dintre operatorii nostri.

 Produsele ridicate personal de la noi se pot achita in numerar, cu cardul, sau prin transfer bancar.


  • Livrare prin curier rapid - GLS. 

Taxa standard 20lei in orice locatie din Romania pentru coletele pana in 2kg.

Pentru coletele intre 2kg - 5kg se adauga 5lei la taxa standard.

Pentru coletele intre 5kg - 10kg se adauga 10lei la taxa standard.

Pentru coletele intre 10kg - 15kg se adauga 15lei la taxa standard.


Plata produselor

  • in cazul comenzilor cu ridicare din showroom se poate achita numera, cu card la POS sau transfer bancar.
  • in cazul comenzilor expediate prin curier se poate achita cash ramburs la curier 
  • comenzile ce contin produse care necesita fabricarea acestora (vopsea preparata / sprayuri imbuteliate dupa cod culoare)  iar valoarea acestora depaseste 100lei, se achita in avans, dupa confirmarea comenzii si emiterea facturii de catre unul dintre operatorii nostri. Contravaloarea acestor comenzi se va putea achita direct cu cardul pe platforma Mobilay - Netopia. Veti primi pe mail factura cu produsele solicitate care va contine si linkul de plata. Produsele se vor expedia imediat in aceeasi zi sau conform instructiunilor dvs, dupa confirmarea achitarii .