Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Politica de Retur

30 DE ZILE DREPT DE RETUR

 

    Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online laboratorvopseleauto.ro, in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea lor. Serviciul "30 de zile drept de retur" nu afecteaza in niciun fel dreptul de retragere in 14 zile, in cazul comertului la distanta, conform OUG 34/2014 art. 9/1.

·        Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

·        Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

·        Produsele comandate prin comenzi speciale, externe siteului, pentru care s-a solicitat avans si care au fost fabricate sau aduse la solicitarea clientului, nu se pot returna.

 

Nu se accepta la retur:

·        Produsele cu ambalajul deteriorat sau fara ambalaj, fara etichetele si inscriptionarile specifice

·        Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

·        Produsele care prezinta urme de utilizare

·        Consumatorul a comandat in mod gresit produsul, nu a pus la dispozitia noastra date de identificare sau le-a transmis incorect

·        Produsele care necesita preparare/mixare a vopselurilor sau imbuteliere

·        Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

 

     

     Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului la sediul nostru. ATENȚIE! Deteriorarea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.

 

Pasii necesari finalizarii returului:

·        Ne anuntati telefonic sau pe email de intentia de a incepe procedura de retur, sau completand Formularul de Returnari accesibil pe site.

·        Returul se va trimite pe adresa SPLAIUL UNIRII 450, COMPLEX AUTOVIT, STAND C6-C7-C8-C9, BUCURESTI, SECTOR 4.

·        Returul se va trimite prin curierat rapid, fara ramburs. Alternativ, il puteti aduce direct la magazin, urmand ca returul banilor sa se faca pe loc. ATENTIE! Daca returnati produsul in magazin, nu putem rambursa in numerar decat maxim 1000 de lei/zi. Contravaloarea produselor mai mari de 1000 de lei se returneaza in cont bancar.


               Plata returului va fi facuta de catre TORCI AUTO ALIMENT SRL, in maxim 14 zile de la primirea acestuia, in contul bancar indicat pe formularul de retur, conform legii in vigoare. Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului.  ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei/societatii pe numele careia s-a eliberat factura!