Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Spray Vopsea Auto HYUNDAI Preparat La Culoarea Masinii

Spray Vopsea Auto HYUNDAI Preparat La Culoarea Masinii
Spray Vopsea Auto HYUNDAI Preparat La Culoarea Masinii
Spray Vopsea Auto HYUNDAI Preparat La Culoarea Masinii
Spray Vopsea Auto HYUNDAI Preparat La Culoarea Masinii
Spray Vopsea Auto HYUNDAI Preparat La Culoarea Masinii
Spray Vopsea Auto HYUNDAI Preparat La Culoarea Masinii
Spray Vopsea Auto HYUNDAI Preparat La Culoarea Masinii
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Producator: LaboratorVopseleAuto.ro
  • Model: Spray Vopsea Auto HYUNDAI Preparat La Culoarea Masinii
60,00 Lei
Fără TVA: 60,00 Lei

Opţiuni disponibile

Transport Produse - Taxa standard 20lei in orice locatie din Romania pentru coletele pana in 3kg - curier DPD.
Plata ramburs la curier fara taxa suplimentara
Toate produsele se pot expedia in orice locatie din tara fara taxe pentru kilometri suplimentari prin curier DPD. Comenzile lansate pana in ora 10.00 de L-V se expediaza in aceeasi zi, comenzile lansate in weekend se expediaza incepand de Luni. Produsele ajung la dvs in 24-48h de la expediere.

·       Necesita aplicat lac peste stratul de vopsea ! Se poate comanda accesand acest link >>>     SPRAY LAC COMPATIBIL

·       Pentru culorile metalizate / vopseaua metalizata,  aplicarea unui lac de protecție este obligatorie si nu se comercializează decât împreuna cu lacul compatibil ! 

·       Daca vopseaua este nemetalizata, este recomandat sa se folosească lacul compatibil vopselei pentru luciu si protecție.

·       Are aceleași caracteristici ca vopselele aplicate de către vopsitorii profesioniști in service sau reprezentante. Se poate îmbutelia orice culoare metalizata, perlata sau nemetalizata in functie de codul de culoare al autovehiculului dumneavoastră.

·       Unele culori perlate, in special alb si roșu, necesita aplicarea a 2 straturi de vopsea diferite plus lac pentru a asigura culoarea originala. In cazul in care va aflați in aceasta situație, la momentul identificării codului exact de culoare, veți fi contactat de un reprezentant.

Proprietăți:

·       Aplicare ușoara, in straturi subțiri de la o distanta de ~ 25 cm.

·       Uscare rapida, neaderenta la atingere in 20 -30 min de la aplicare. După uscarea vopselei se aplica un strat de lac protector.

·       Temperatura de aplicare minim 5 grade. Aplicarea trebuie făcută in condiții de mediu uscat.

·       Excelenta stabilitate pe verticala, nu curge.

·       Rezistenta foarte buna la uzura si intemperii.

·       Rezistenta la efectele oricărei scurgeri de combustibil.

·       Aderenta si putere mare de acoperire - cantitate de umplere 400 ml ce acoperă o suprafața de 1 - 1,5mp in 1 strat.

·       Spray vopsea acrilica auto destinata refinish-ului auto, cu uscare rapida si cu o aderenta si putere mare de acoperire.

·       Calitatea componentelor utilizate in rețeta produsului asigura stabilitatea culorilor in timp si garanția culorilor originare.

·       Este recomandata pentru vopsiri parțiale sau decorative ale caroseriilor autovehiculelor, camioanelor, motocicletelor, scuterelor sau bicicletelor, etc.

·       Soluția ideala pentru reparații la fata locului. Include duza profesionala  ideala pentru minimizarea pierderilor precum si pentru o acoperire uniforma, similara celei obținute cu pistol profesional. 

 

 

INSTRUCTIUNI  DE UTILIZARE:

  Agitați temeinic doza ~ 1-2 minute. Testați nuanța de vopsea înainte de aplicare !  Nu putem face nimic odată ce vopseaua este pe mașină.

   Îndepărtați rugina, zgârieturile sau deteriorarea suprafeței necorespunzătoare cu șmirghel de P180-P320. Curățați temeinic zona care trebuie vopsita cu degresant sau diluant. Mascați panourile adiacente utilizând folie si banda adeziva pentru vopsitorie.

  Se aplica un strat de primer (grund / filler / fuller / șpriț-chit) ce va acoperi zgârieturile de șmirghel. Așteptați sa se usuce ~ 20-30 minute. Utilizați șmirghel de P600 pentru a șlefui zona pe care o veți vopsi. Curățați din nou temeinic zona care trebuie vopsita cu degresant. Întreaga zonă care urmează să fie vopsită trebuie să fie fina și netedă. In cazul in care vopsiți materiale de plastic, se va folosi plastic primer.

 Se lasă 10-15 minute intre straturi , apoi se aplica vopseaua. Aplicați 1-2 sau mai multe straturi cu o diferența de așteptare de 5-10 minute între straturi. Vremea caldă va scurta timpul de uscare, vremea rece și / sau aplicarea mai groasă a stratului va extinde timpul de uscare.

După uscare, pulverizați lac exact cum ati pulverizat vopseaua însă in strat mai subțire.

Depășirea timpului de uscare normal poate duce la o nepotrivire a culorilor, la o textura greoaie de coaja de portocală și / sau la o pierdere de luciu. In acest caz, așteptați o zi pentru uscare completa apoi frecați cu șmirghel P1500 si aplicați din nou lac.  După câteva zile, in funcție de temperatura exterioara si condițiile meteo, puteți polișa zona.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie